luni, 22 septembrie 2008

Tu stii ce e pe 22 septembrie?


Pe douazeci si doi septembrie sarbatorim a 530a zi de cand s-a redeschis biblioteca, a 7.481a de cand m-am nascut eu si a 18.612a zi de cand a terminat sergiu nicolaescu primul sau film. Tot pe douazeci si doi septembrie se implinesc 100 de zile de cand a murit feriga vecinei, 42 de cand suportul ghiveciului ei s-a mutat cu un etaj mai jos si 10 zile de cand e iarna si la noi, si-n Africa de sud. Ocazie foarte buna pentru a demonta.

CLISEU: Atunci cand iubeste cu adevarat o fata, baiatul o vede ca viitoare mama a copiilor lui.
ION: Eu clar nu. La modu’ ca ador copiii si, nu ma intzelege gresit, o iubesc pe anca, dar le vad pe cele doua oarecum separate. Nu stiu de ce. Ca le vad impreuna, poate chiar o sa fie impreuna cand se va intampla, dar le simt separate. Dificil de explicat. Ca si cum ar fi doua lucruri total diferite. Cat imi plac copiii. Si cum o iubesc pe anca.
IO: Cred ca baietilor le e frica de interioarele fetelor. Intai (>10 ani), de cel situat in partea inferioara a corpului. Apoi (>18 ani), de cel situat in partea superioara. Cand in sfarsit se obisnuiesc cu interioarele, li se face frica sa nu puna “mana” altul pe ele. Nici chiar copilul lor.
CLISEU: Exista dragoste adevarata.
ION: Cu toate ca vine si pleaca, cred in dragoste. Cred ca este o amestecatura a celor mai grozave sentimente ever.
IO: Cred in pasiune, care e trecatoare. Mai cred in comoditate, greu vindecabila. Cel mai mult cred in acorduri de asociere pe termene limitate de buna intelegere.
CLISEU: Faci dragoste sau sex.
ION: Diferenta consta in modul de abordare. A se citi “in mangaieri”. Sexul e ca un tort fara glazura de ciocolata.
IO: Cred ca dragostea e doar un sex de calitate superioara. Doar ca unii vor sa largeasca sfera semnificatiilor acestui cuvant. Pentru ei marimea conteaza. Si "dragoste" e mai lung.
ION: But still… Uneori femeile sunt si o alta cale de a te termina decat masturbarea.
IO: Gresit. Sexual, femeile sunt numai o alta cale de a te termina decat masturbarea. Asta daca nu vorbim despre orgasmul intelectual.

Dupa toate astea, daca te intrebi ce ai facut pe 22 septembrie 2008, stii sa-mi raspunzi?

Reply pentru un comment niciodata dat pentru ca nu si-a gasit formularea: Post-ul meu e la fel de ridicol pe cat e sa vorbesti despre dragoste si sex. Sexul nu se discuta - se face. Dragostea nu se discuta, nu se face - se simte.

4 comments:

iulineaţa

MY PERSPECTIVE: nu chiar...un barbat adevarat se simte implinit cand amandoi se termina simultan...ala e barbat...care poa`sa tina cat trebuie...sa simta impreuna un sentiment...de fericire...hence the expression...to make love

...it`s people shagging...not horses humping

Alex

Pe 22 septembrie? Nu imi amintesc. Stiu doar ca era sa mor cu 60 de secunde inainte de a deveni 23 septembrie.

iulineaţa

e ca si chestia aia...joci pocker pe semintze ... si celalalt intreaba...pai nu jucam pe bani...pai da`ce semintele nu costa bani ? cam asa trebuie gandita toata treaba asta...

parerea unui aradean...poate un mitic si-ar baga ,,plapuma``-n tot si servus...

Lady Sunshine

pe 22 septembrie e ziua mea:)

Blogger template 'Fundamental' by Ourblogtemplates.com 2008.

Jump to TOP

Blogger templates by OurBlogTemplates.com
Free Hit Counter